Джипът на Антон Петров - Хамстера паднал в над 30-метрова пропаст

Пострадали са и трима негови спътници

01.08.2021 | 18:50 Редактор: Искра Ангелова

Антон Петров, по прякор Хамстера, е загинал тази нощ при тежък инцидент с джип над Рилския манастир. Пострадали са и трима негови спътници. Инцидентът е станал при офроуд каране.

Около 17 ч. в събота жители на град Рила и околните села виждат как Антон Петров тръгва с офроуд джип, придружен от още трима души в автомобила.

Автомобилът се изкачва нагоре в планината, където трасето става изключително трудно проходимо - пътят изчезва и зейват пропасти. В местността "Илийна река", в една от пропастите, пропада джипът.

"Джипът се е премятал над 30 метра надолу в пропастта. По пътя се е ударил в дърво и е паднал върху камъни долу в дерето", каза Георги Ботев от ПСС - Благоевград.

Тримата спътници на Антон Петров изпадат от превозното средство, той обаче остава зад волана. Инцидентът се случва на 15 км нагоре в планината от главния път за Рилския манастир. Не е ясно в колко часа е станал, но един от спътниците на Антон Петров обикаля около 40 минути, за да търси обхват на телефона, преди да успее да се обади. 

Сигналът е подаден след 20:30 часа вечерта. Към тях тръгват спасителни екипи и полиция. 

"Акцията беше изключително тежка, в много труден район. На място, където се беше случил инцидентът, няма обхват на мобилните оператори. Цяла нощ екипи на полицията провеждат оглед на местопроизшествието", допълни Ботев.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
държава на мафията
преди 2 години
Случаят с този хамстер показва, че у нас бандитите още са на почит и с привилегии. След инцидента, на мястото се събрали "приятели" на пострадалия и не допуснали никой, дори линейките, а извикали частни линейки. Ако службите са били там, защо не са задържали и проверили всички тези аверчета - какви са и с какво се занимават? Сигнализирай за неуместен коментар