Всички за Белослава: Момиченцето има спешна нужда от скъпоструващо лечение

Необходима е сумата от 35 000 евро

29.07.2021 | 16:00 Редактор: Десислава Атанасова

 

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус без преди това да имала симптоми на инфекцията.  Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

"Белослава на 12 май получи внезапен сърдечен арест на площадката докато си играе. Беше констатирана Ковид инфекция, която засяга 50% от белия ѝ дроб. В момента диагнозата ѝ е аноксична фипоксична цефалопатия и неоклозивен хидроцефалит", разказа бащата на Белослава - Бисер.

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция. 

"Искам да помоля всички хора, които виждат и познават Белослава, да помогнат, да ѝ помогнат да се върне, каквато беше преди инцидента", призова Бисер.

Родителите на Белослава са благодарни на лекарските екипи, които и до момента полагат всички необходими грижи за Белослава. Според тях, здравната система у нас работи добре, но има недостиг на кадри. 

"Призивът ми е също и към хората, от които зависи. Нека да направим национална доктрина! Това е нужно, да се съберем, за да направим така, че децата да има къде да се лекуват", посочи още бащата на Белослава.

За лечението на момиченцето са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат.  

Дарителска сметка: Fibank
IBAN: BG85FINV91501317557550

BIC: FINVBGSF
За Белослава Бисерова Бориславова

Повече вижте в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

2
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
Гледах репортажа, в който се казва, че в сайта има банкова сметка, моля бъдете коректни и я публикувайте, за да може да се събере необходимата сума. Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 0
Дарител
преди 2 месеца
Гледах репортажа. Там се каза, че на сайта пише как да дарим. Чета сайта. Няма сметка. Дайде банкова сметка. Това са 35 000 евро и може да се съберат за броени дни. Какъв е смисълът да правите такива репортажи ако не кажете как да се помогне?! Сигнализирай за неуместен коментар