Проф. Балтов с изповед във Facebook: Горд съм от постигнатото, но ми отнеха времето

През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, написа той

21.07.2021 | 08:52 Редактор: Юлия Христова
Проф. Балтов с изповед във Facebook: Горд съм от постигнатото, но ми отнеха времето

"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време в името на колегите и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме планове, но ми отнеха времето". това написа в социалните мрежи отстранения директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов.

"Благодаря на всеки, който повярва, че с общи усилия може да преобразим "Пирогов" и да покажем колко съвременна и високотехнологична може да бъде болницата на народа!", написа в личния си Facebook профил отстраненият от длъжност директор на "Пирогов" проф. д-р Асен Балтов.

През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, за да направим нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, усилие след усилие я изграждахме така, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес "Пирогов" не е "Пирогов" отпреди 4 г. и това се вижда с просто око, написа още проф. Балтов.

Той изказва благодарност към всички, които от началото на Ковид "забравиха за себе си, за семействата си в името на борбата за човешки животи! Вие сте носители на ценности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате огромно уважение и признателност".

Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни каузи. Повече от всякога съм убеден, че истинските герои, които ще се помнят в Ковид историята на България, сте вие, за което ви благодаря! За мен беше чест през тези четири години да ръководя Институцията "Пирогов", завършва поста си проф. Балтов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК