Ужасяваща мръсотия около кофи за боклук в столичния кв. "Младост"

В Helpbook получихме сигнал за незаконно строителство в Стражица

09.07.2021 | 22:44 Редактор: Анисия Иванова
Ужасяваща мръсотия около кофи за боклук в столичния кв.

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал, адресиран до директора на ДНСК гр. Велико Търново, за незаконно строителство в град Стражица, което включва изграждане на навес с масивни бетонни колони, тухлена зидария и покрив, покрит с цигли, външна тоалетна също изградена от тухли и бетон, и незаконно заградено дворно място с бетонна ивична основа и метална мрежа. Молбата е за извършване на проверка, становище и предприемане на адекватни мерки.

Изпратиха ни снимки и от столичния район "Младост", на които се вижда ужасяваща мръсотия около кофи за боклук. Огромни купчини с отпадъци от всякакво естество "красят" гледката в квартала, като създават предпоставки за завъждане на гризачи, смрад и болести.

След катастрофа в квартал "Люлин" 5 ограждащите елементи на булевард в района са трайно повредени и се нуждаят от спешен ремонт, както може да се види от изпратените снимки в платформата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
Илиев
преди 2 години
Там някъде по средата на ***,ако се вгледате по сериозно,ще видите образа на герберската кметица,затлачила столицата с нейното безотговорното отношение към комфорта на софиянци! На по малко от километър от центъра,София прилича на един афганистански град след бомбардировка. Това е картината на цялата ни държава,след дванадесет годишното управление на пожарникаря! Сигнализирай за неуместен коментар