Караянчева отговори на Рашков: Гьобелсова пропаганда и наказателна акция срещу мен!

"Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство", заяви тя

09.07.2021 | 14:32 Редактор: Искра Ангелова

Призовавам регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално. Това заяви във видеообръщение бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева в отговор на вътрешния министър Бойко Рашков, който я обвини, че е се е обаждала на регионалния директор на МВР в Кърджали и го е заплашвала с уволнение.

"Това е с цел да се предизвика ескалация на напрежението в региона. Свидетели сме на чудовищни манипулации и Гьобелсова пропаганда от страна на служебното правителство на Радев. Свидетели сме на внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско", каза още Караянчева.

Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена", допълни тя.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
Българите прекрасно знаят,какъв ти е умствения багаж,затова са сигурни,че името на Гьобелс някой го е вкарал в устата.Днес ти си никоя,а заплашваш шеф на РДВР!Значи или си слънчасала,или нещо по сериозно става в кратуната ти. Сигнализирай за неуместен коментар