БСП-Пловдив с жалба срещу Борисов: Използва деца за агитация, скандално е

Ученици са принудително гушкани и насъбрани на рояци за фон на снимките му, посочи Манол Генов

07.07.2021 | 11:09 Редактор: Десислава Атанасова
БСП-Пловдив с жалба срещу Борисов: Използва деца за агитация, скандално е

БСП-Пловдив област сезира ЦИК, РИК, Агенцията за Закрила на детето и Регионалното управление на образованието в Пловдив за злоупотребата с деца при посещението на Бойко Борисов и кандидат-депутати в училищна среда. 

Какво ли не видяхме, на какви ли фантасмагории не се наслушахме в предизборната кампания на ГЕРБ и лидерът им Бойко Борисов. Много са примерите, които сътвориха в жалкия си опит да се задържат на повърхността преди изборния ден на 11 юли, и те са си за тяхна сметка. Ред в хаоса няма как да има и ГЕРБ ще го разберат по-лесния или по трудния начин. Но да се нахлува в училищна територия, да се притискат учители и да се въвличат деца и ученици, за да се наснима Бойко Борисов с тях, това не е нередно, това е дръзко прекрачване на закона. И не на един, а на поне три закона", заяви Манол Генов от БСП. 

И допълни: "Не само, че го е направил, ами е имал наглостта да качи една дузина снимки на своята страница във социалната мрежа ФБ. Деца и ученици, малки и големи, са принудително гушкани и насъбрани на рояци, за да бъдат фон на снимките на Бойко Борисов в училищния физкултурен салон. Повече от незаконно е това". 

Снимка: БГНЕС, архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Да се снима сега,защото когато влезе в кауша,ще се снима само с надзирателя и някой от "старата" служба затворници. Сигнализирай за неуместен коментар