Улица в столичния кв. "Витоша" - на чакъл, без маркировка, знаци и кофи за боклук

Нашият потребител е изпратил снимки в платформата Helpbook

06.07.2021 | 14:43 Редактор: Анисия Иванова
Улица в столичния кв.

Многобройни са проблемите в столичния район „Витоша“, както става ясно от изпратените сигнали към платформата на Helpbook.info. За нужна от спешни ремонти и ето още какво ни сигнализира наш потребител:

„Бих искала да обърна към Столична община молбата си за асфалтиране на прилежащата в момента насипана с чакъл улица. Също така да бъде нанесена съответната пътна маркировка и знаци. В допълнение, бих искала да отбележа, че сметоизвозване и контейнери липсват за нашия блок и се ползват тези обособени за съседния жилищен комплекс - Водолей-2. В зимните месеци липсва и снегопочистване. Бих искала молбата ми да бъде отнесена към съответните органи, отговарящи за това София да се развива и да придобива европейски вид във всеки един квартал“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК