Бебешки колички 2 в 1 или 3 в 1 да изберем

Тя е верен помощник на родителите и любимо място за детето

14.06.2021 | 15:03 Редактор: Искра Ангелова
Бебешки колички 2 в 1 или 3 в 1 да изберем

Настъпва момент, в който пазаруването за нас самите минава на заден план и се фокусираме над всичко необходимо за децата ни. Избирането на неща за мъниците е изключително зареждащо и умилява човек.

Не се чувства като задължение, а като приключение. На тях им е нужно малко, но то трябва да бъде внимателно подбрано. Детските дрешки трябва да са удобни, козметиката – качествена, леглото – уютно. Също така се избират и играчки, столче, количка и някои други продукти, които са необходими за отглеждането.

Една от най-важните нови придобивки е именно бебешката количка. Тя е верен помощник на родителите и любимо място за детето. Избирането ѝ е нелека задача, но на пазара има богат избор от детски колички. Хубаво е да изберете вашата по определени критерии, за да сте сигурни, че е най-доброто.

Количките се различават по своите функции и възможности. Все по-известни стават така наречените комбинирани колички. Те са два вида – 2 в 1 и 3 в 1. Често родителите изпитват затруднение, когато трябва да изберат единия от двата вида.

Комбинираните колички са такива модели, които имат повече функции от стандартните, най-важната от които е тази да се трансформират. Наричани са още модулни. Те най-често имат летен и зимен кош, а и столче за кола. Изключително удобни са за новородено. Съвместими са с всякакви аксесоари, като в същото време осигуряват пълна безопасност на децата и спокойствие на родителите им.

Повечето от моделите 2 в 1 представляват летен кош и такъв за новородено, които се поставят на конструкцията лесно и стабилно. Този вид е изключително удобен, защото кошът му е лек. Също така може да се трансформира в различни варианти и да ви бъде от полза не само на разходка, но и в други случаи.

Така бебето може да спи в различни позиции, а вие да не се притеснявате, че трябва да го преместите и събудите. Кошовете на този модел са удачни до 6-тия месец и дори след него, защото са големи и удобни. Цялата конструкция на количката е стабилна и позволява прикрепянето на всякакви аксесоари.

От друга страна моделите 3 в 1 са доразвити и надградени модели 2 в 1, защото към тях е добавено столче за кола. Това столче има различни роли – да осигурява сигурност и комфорт докато детето ви се вози в автомобил, да бъде прикрепено към количката, както и да пренесете в него бебенцето. Тези модели позволяват гъвкавост и са изключително удобни. Функциите им не са за сметка на качеството, а дори напротив – то е подобрено.

Моделите 2 в 1 са подходящи за семейства, които желаят детското столче за кола да бъде отделно от количката или да бъде постоянно прикрепено в автомобила им. Тези модели са подходящи и за хора, които не притежават превозно средство, към което да се наложи да прикрепят столчето. Кошът, който може да се прикрепя към количката е лек и удобен, а количката предлага комфорт по време на разходка.

Моделите бебешки колички 3 в 1 а по-практични и определено са добър избор. Те са по-модерни и иновативни. Предразполагат собствениците си да не чувстват ограничение, а само свобода и спокойствие. Ако се ориентирате към модел 3 в 1 ще закупите сходни продукти с голямо значение на добра пакетна цена. В същото време ще сте сигурни, че сте се доверявате само на една марка. Продуктите се напасват един с друг и предлагат всякакви възможности.

Неслучайно търсим подобрение. Моделите 2 в 1 са страхотни, но с развитието на човечеството, се развива и всичко останало. Новите модели бебешки колички 3 в 1 нашумяват неслучайно. Доверете се на марка като Кидсо БГ, които предлагат страхотни модели бебешки колички модел 3 в 1, които са стилни, с доказано качество и на добра пазарна цена.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК