Сигнал: Контейнерите в столичния кв. "Младост" 3 преливат от боклук

Подайте сигнал в Helpbook, ако видите нередност

02.06.2021 | 10:04 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Контейнерите в столичния кв.

В столичния кв. "Младост" 3 живущите търпят неудобства заради преливащи с боклуци контейнери, което става ясно от получените снимки в платформата на Helpbook.info.

Сигналът се касае за недостатъчния брой на кофи за боклук, които да обслужват домакинствата:

"Посочените на снимката контейнери за боклук или са малко на брой, предвид броя живущи наоколо, или не се изхвърлят колкото е нужно. Кочината е постоянна около тях! От едната страна на тротоара винаги има паркирани коли, а от другата  - не може да се минава заради въпросните контейнери, понеже винаги са затрупали тротоара и част от улицата с боклук! Кучета и гълъби ровят постоянно там и разнасят всичко навсякъде. Обяснете как да мина с бебешката количка оттам? Или увеличете бройката на контейнерите, или ги събирайте по-често! Не се търпи.“, се настоява в сигнала.

Ако забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередност от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК