Ако изборите бяха днес: Какви са прогнозите за резултатите?

ГЕРБ остава първа политическа сила с 23,8% от гласовете, сочи изследване на Центъра за анализи и маркетинг

26.05.2021 | 19:05 Редактор: Жаклина Иванова

Резултатът от изборите на 11 юли ще повтори този от вота на 4 април и в новото Народно събрание ще влязат същите 6 партии. Това сочи изследване на Центъра за анализи и маркетинг, проведено в периода 14-21 май, реализирано със собствени средства на Центъра за анализи и маркетинг. 

ГЕРБ остава първа политическа сила с 23,8% от гласовете. За "Има такъв народ" биха гласували почти 21 на сто. БСП са трети с 18 %, следвани от "Демократична България" с 11,4%, ДПС с 10,5 % и "Изправи се! Мутри вън!" с 4,4%.

Патриотичните организации са тествани поотделно и затова коалиция между ВМРО и НФСБ би събрала 3,2%, а Воля - 0,5 на 100.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


5
0 rate up comment rate down comment 1
hristogeorgiev41@abv
преди 2 години
4
2 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
3
5 rate up comment rate down comment 7
Боьнов
преди 2 години
ОП ще вземат 6,8 %,а мутрите ще останат навьн! Сигнализирай за неуместен коментар
2
12 rate up comment rate down comment 9
политанализатор 2
преди 2 години
неокомунизма се завърна!Тия,новите това ли целяха???А да вървят по дяволите!Герб ще ги смаже и тоя път! А на Славе глупаците ги видяхме колко могат!То ,да си политически отгиворен ,не е същото като да друсаш гюбеци,а и да се чудиш кой да ти напише сценария!То, не,че не им пишеха сценария бившите криминални олигарси ,та дори и бай Доган!Жалко,че върнаха с некадърността си бившите червени ..на власт!Сега ще завладеем ново дъно!Нищо хубаво не ни чака! Сигнализирай за неуместен коментар
1
10 rate up comment rate down comment 10
анонимен
преди 2 години
Лъже друг път!Герб ще влезе и заедно с патриотите ще изхвърли "новите мутри" Може и да забравят за парламента!Че няма толкова гладни и нагли к..та Сигнализирай за неуместен коментар