Ячев, НФСБ: Влизаме със заявка да има стабилно управление

Не ме притесняват машините за вота, но е вероятно да притесняват част от по-възрастните избиратели, каза той

21.05.2021 | 21:19 Редактор: Юлия Христова

“Български патриоти”: ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ заедно на изборите. Обединение на всяка цена? 

И трите партии имаха някои общи инициативи, което беше добра основа за стиковане за следващите избори. Това каза за "Денят ON AIR" зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев и допълни: "Онова, с което влизаме като заявка, е да има стабилно управление".

По думите му в момента хората имат нужда от стабилна и нормално функционираща държава.

"Всички анализатори дадоха прогнозата, че едно обединение гарантира стабилно присъствие на патриотична организация. Видяхме, че част от партиите, които влязоха в предното НС, не бяха на протеста, аз не бих ги квалифицирал като такива", посочи Ячев за Bulgaria ON AIR.

Според него коалиция с ДПС е абсолютно изключена, както и с БСП в това ѝ състояние.

"Има нова партии, модерни, с които може да се разговаря. Основният принцип е цели и постигнем ли разбиране, че това са приоритетите на държавата - може да се стигне до кабинет", обясни Борис Ячев. 

И отбеляза, че процентът на упражнилите правото си на глас в чужбина е бил висок.

"Не ме притесняват машините за вота, но е вероятно да притесняват част от по-възрастните избиратели. Това, което се вижда на върха на айсберга - смяна на министри е нормално и за други държави, макар и не с такава истерия. Притеснително е, че се почва с чистка на шефовете на МВР и тоталната смяна на областните управители", подчерта още събеседникът.

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Сбирщината на т. нар. патриоти,сънуват,че могат да прекрачат четирипроцентовата бариера.Ощипете се,за да се събудите.Никой няма да си мръдне пръста за вас,защото сте лъжци,демагози,които гледат единствено и само собствените си търбуси. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Лили Барута
преди 2 години
НФСБ видяхме и изтърпяхне и на вас крадливото,некадърно и продажно "управление" ---никой нормален българин не иска и да чуе за която или за каквато и да е партия!!! Всички партии до момента са затънали в дълбока корупция!!! Сигнализирай за неуместен коментар