Добри сърца: Стотици подаряват дрехи и обувки на абитуриенти в нужда

"София-Райдърс" осигуряват най-очаквания момент – ескорт с мотори

21.05.2021 | 21:04 Редактор: Десислава Атанасова

В разгара на абитуриентските балове - продължават жестовете на доброта и помощ. Стотици подаряват рокли и обувки на зрелостниците в неравностойно положение. 

"Аз преди една година въобще не си мислех за бал, за прически. За мен празнуването е, когато усетиш успеха си", сподели Стела Савова.

Сега в дома на Стела тече трескава подготовка за абитуриентския бал. И ни показва обувките, роклята, чантата си за бала. Благодарна е, че ги има. 

"Нямаме дете, което да не сме успели да облечем от глава до пети", каза Венелина Филипова от доброволческата група „Да дарим усмивка“.

"При събирането на тези дрехи, обувки, бижута, различните услуги, грим, прическа... се срещаш с толкова добри хора, с толкова големи сърца, и в следващия момент, когато това стигне до децата, като видиш техните усмивки и блясъка в очите и положителните емоции, които бушуват в тях, си даваш сметка, че ние получаваме, а не даваме", разказа Поли Михайлова от доброволческа група „Да дарим усмивка“.

А за бала на Стела се готвят и момчетата от "София-Райдърс", които осигуряват най-очаквания момент – ескорт с мотори. 

"По-скоро е емоционален момента с ескорта. Много се радват, когато им се организира такова внимание. Правим го само заради тях", разказва Диян Михайлов. 

И не на последно място – за да бъде още по-прекрасна приказката на Стела, на бала за нея е осигурен и автомобил. От друго момче, което ще я закара до ресторанта.

Вижте повече в репортажа на Камелия Стоянова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК