fallback

Полицията затяга мерките преди финала "Арда" - ЦСКА

Засилено ще бъде присъствието на полицейски служители в столицата

19.05.2021 | 08:50 Автор: Тодор Петров

Полицията в София предприема мерки за сигурност заради финала за Купата на България между отборите на ЦСКА и "Арда" (Кърджали). Засилено ще бъде присъствието на полицейски служители на много места в столицата.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители в София ще следят за опазването на обществения ред и недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени КПП-та в района на Националния стадион ще се извършват и проверки на всички зрители на футболния мач. Предприети са и стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона само с пълнолетни придружители и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн.

Ангажимент по охраната на футболните срещи има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона. При дейността си тя ще бъде подпомагана и от полицейски служители, които ще се намесват в случай на възникнала необходимост.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback