С пълно мнозинство НС на БСП прие доклада на Корнелия Нинова

Бяха утвърдени и Националният предизборен щаб, структурата и бюджетът на БСП за 21г.

15.05.2021 | 18:55 Редактор: Десислава Атанасова
С пълно мнозинство НС на БСП прие доклада на Корнелия Нинова

На заседанието на Националния съвет на БСП с мнозинство бе приет доклад на председателя на партията Корнелия Нинова по отношение на актуалната политическа обстановка и предстоящите задачи на БСП за предсрочните избори. Бе утвърден и план за действие на левицата съобразно
обобщените анализи от парламентарните избори. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Планът за действие има цел да очертае мерките за преодоляване на допуснатите слабости и да даде посока за засилване на влиянието на БСП в обществото с оглед на предстоящата предизборна кампания. В него са очертани краткосрочните мерки, свързани с дейността на Националния предизборен щаб, с начина на подреждане на кандидатските листи и подготовката на посланията, платформата и визията на кампанията.

Целта е БСП да бъде силна, отговорна и идейно-ясна политическа формация, която си поставя високи цели на предстоящите парламентарни избори - да бъде партия на стабилност, принципност и последователност в политиката.

Националният съвет на БСП обсъди и прие прие с мнозинство всички решения по предложените документи.

На заседанието единодушно бяха утвърдени Националният предизборен щаб, структурата, щатът и бюджетът на НС на БСП за 2021 г. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК