Зелени площи край София, превърнати в сметище, край тях пасат крави

Нашият потребител е изпратил снимки в платформата Helpbook

10.05.2021 | 22:51 Редактор: Анисия Иванова
Зелени площи край София, превърнати в сметище, край тях пасат крави

Сред получените сигнали в платформата на Helpbook.info ни направи особено впечатление такъв за отвратителното състояние на зелените площи на излизане от Столицата. Снимките и видеото са красноречиви, но ето какво разказва нашият потребител: "На прикачените снимки и видео може да видите как зелените площи около търговския център на "Ботевградско шосе" 525, до Джъмбо са превърнати в сметище.

Абсурдното в ситуацията е, че тази площ е оградена с електропастир и в нея са затворени за паша крави. Освен че гледката е грозна и се касае за замърсяване на околната среда с битови отпадъци, създава се и опасност за живота и здравето на затворените животни, които могат да погълнат от боклуците“, пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Маруся
преди 2 години
По-голяма тъпотия не съм чела щом е оградена е собственост. И не сте чували за това отглеждане на животни????? Зелените площи очевидно са ливади за паша.... Сигнализирай за неуместен коментар