Фандъкова освободи от длъжност зам.-кмета по култура, образование и спорт

Трябва ни човек, който да представя много по-активно културните събития, заяви кметът на София

29.04.2021 | 12:10 Редактор: Здравко Черкезов

Зам.-кметът по култура, образование и спорт на Столична община доц. д-р Тодор Чобанов е освободен от длъжност със заповед на кмета Йорданка Фандъкова, съобщи пресцентъра на СО.

"Приносът на доц. д-р Тодор Чобанов е доста сериозен, но ни трябва човек, който да представя много по-активно културните събития", каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова пред журналисти, след като стана известно, че Чобанов е освободен като заместник-кмет.

 Мотивите за рокадата - под негово ръководство чувствително се забавили проекти - за реставрация на банята в "Овча купел" и за банята в "Горна баня".

До назначаването на нов зам.-кмет, управлението на направление "Култура, образование, спорт и младежки дейности" временно ще бъде изпълнявано от зам.-кмета по социални дейности Албена Атанасова.

Фандъкова уточни - процедурата за банята в "Овча купел" е прекратена и ще бъде обявена отново другата седмица. По думите на Фандъкова няма финансови загуби от забавянето на проекта.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
кмете
преди 2 години
Защо още крият името на лицето, чийто кабел за незаконния павилион уби момче в София? Сигнализирай за неуместен коментар