Борисов на обиколка: Гледайте как се строи, ето я нашата армия от валяци, багери

Премиерът провери как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия"

27.03.2021 | 11:06 Редактор: Тодор Петров

Следващата седмица ще завърши ремонтът на участъка от автомагистрала "Тракия" между връзката за автомагистрала "Марица" и пътен възел "Чирпан". 

Движението по отсечката ще бъде възстановено, обяви премиерът Бойко Борисов, който днес инспектира финалните дейности по 6-километровия участък от магистралата, който се обновявав момента.

По думите на Борисов асфалтът, който се полага в участъка, може да издържа натоварване от 12,5 тона на ос.

"Гледай как се строи. Събота-неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герои на труда, сега и ти щеше да имаш", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",  заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери."

Снимка: Димитър Кьосермарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 3 години
Може ли,"великият" математик,преброителя на избирателните бюлетини Константинов,да изчисли за по вече от две години Борисов обикаляйки с народния джип,колко пенсии "издуха" през ауспуха на моторното превозно средство.Няма такава държава,с такъв народ.Българите са гладни,но са "юнаци"! Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 0
стил на управление
преди 3 години
Иска да каже - гледайте как се краде! Армия от фирми, свързани с Партията и "усвояващи" огромни обществени средства! А някои "отговорни" лица по върховете, пълнят чекмеджета с "подаръци" от тези фирми..... Сигнализирай за неуместен коментар