Сигнал: Новоасфалтирана улица в София е разбита от камиони

В Helpbook са получили информация за опасен капак на улична шахта

19.03.2021 | 16:31 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Новоасфалтирана улица в София е разбита от камиони

Сред постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info се сблъскваме с поредния градски абсурд. Новоизградена ключова улица в район "Студентски" съвсем скоро след асфалтирането й е превърната в "лунен пейзаж". "Улицата, на която живея, беше новоасфалтирана преди около година и половина и вече на 2-3 места има сериозни пропадания и дупки и постоянно преминаващите тежкотоварни камиони. Ясно е, че няма да бъде преасфалтирана, но поне бихме искали да се запълнят кратерите.", завършва сигналът.

Получихме и сигнал за капак на улична шахта. В изпратеното видео се вижда, че същата издава странен шум, след като премине МПС през нея, с което смущава не само живущите наоколо, а и преминаващите пешеходци и велосипедисти. Молбата е за адекватна реакция и бързо отстраняване на проблема.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК