Алтернативен маршрут: Улица в Панчарево е в ями, кал и мръсотия

В Helpbook получихме сигнал и за сметище в община Брезник

26.02.2021 | 21:21 Редактор: Анисия Иванова
Алтернативен маршрут: Улица в Панчарево е в ями, кал и мръсотия

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал, че след изграждането на трасето на околовръстен път и честите задръствания на Самоковско шосе, улица в местността "Детска град" в район Панчарево се е превърнала в алтернативен маршрут на автомобилите.

Според автора на сигнала улицата е в безобразно състояние, без пътна настилка и осветление. След полагането на оптични кабели всичко е покрито с невъобразими ями и кал. Липсва уличното осветление както по посоченото трасе, така и на други улици в района.

"Трябва ли да се случи поредният инцидент с фатален край, за да се вземат мерки?“, пита нашият потребител.

Отново получихме сигнал за задръстена от боклуци река, която минава през село Билинци, община Брезник. Молбата е да се вземат мерки за почистване и извозване на опасните отпадъци, които са потенциална екологична бомба.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК