Депутат от ВМРО: Правилно е да сме сами на изборите

"Гоним много повече от 4%", заяви Юлиан Ангелов

24.02.2021 | 21:36 Редактор: Никола Симеонов

На предстоящите парламентарни избори на 4 април ВМРО реши, че няма да се яви като част от коалиция.

"Решението да отидем сами е правилно. Голяма част от структурите ни го искаха. Справихме се на европейските и местните избори - ще се справим и сега. Нашата цел е много по-добър резултат от 4%", заяви в ефира на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов.

Той заяви, че всички патриотични българи би трябвало да подкрепят партията. Ангелов коментира и новите лица в листите за изборите.

"В няколко листи има дори повече от 50%, които не са партийци, не се обвързани с ВМРО, но са хора, които искат да подкрепят българщината", каза депутатът пред Bulgaria ON AIR. 

Той потвърди и името на Боян Чуков сред кандидатите.

"Утре ще представим всички имена. Продължаваме да работим с гражданската листа от евроизборите и резултатът е много добър. Това са наистина хора, които са работили за държавата", каза още Ангелов.

Депутатът даде и мнението си по отношение на коментарите на опозицията, че ресторантите се отварят, за да се увеличат заразените и съответно да има повече страх и ниска избирателна активност.

"За всяко едно решение на правителството опозицията винаги има какво да каже напреки. Няма логика в твърденията им. От ВМРО винаги сме смятали, че трябва да се намери формулата да работят някак заведенията. Просто трябва да има контрол и да се спазват всички изисквания и мерки", добави Ангелов.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК