Борисов: Отпуснатите от нас средства отиват пряко при хората

Заделиха 8,7 млн. лв. за Лесичово, Белово, Смолян, Плевен, Радомир, Мездра, Сливен и Болярово

10.02.2021 | 11:37 Редактор: Тодор Петров
Борисов: Отпуснатите от нас средства отиват пряко при хората

"Средствата, които отпуска правителството, отиват пряко при хората. Парите се дават за водоснабдяване, канализация, училища, образование, спорт, паркове и то в общини, където кметовете са от целия политически спектър. Точно така ще продължим да работим и да помагаме" заяви министър-председателят Бойко Борисов.

Това стана по време на редовното заседание на кабинета, на което правителството отпусна 8,7 млн. лв. по бюджетите на общините Лесичово, Белово, Смолян, Плевен, Радомир, Мездра, Сливен и Болярово. 

Премиерът Борисов подчерта, че активно ще продължи подкрепата за всички общини в България, а в последните години се поставя акцент върху финансирането на проекти, важни за жителите на Северозапада, Севера и Родопите, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Грижата към общините на правителството винаги е била адекватна и точна, отчитаме проблемите на дадените населени места и с всички наши решения сме се старали да подобрим условията, в които живеят хората", отбеляза министърът на финансите Кирил Ананиев. 

И допълни, че Министерският съвет продължава да подкрепя с финансова помощ също изграждането и ремонтите на християнски храмове и манастири в страната. 

Снимка: Пресцентър на МС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Айбегай
преди 3 години
Охохохоохохохохооххоохооооооооо:))))))))))))))))))))))))))))))))))Колко от тези средства отиват при хората,гос'ин Премиер?Другите,къде ли са?Цап-царап,цап-царап...Като със строежите и магистралите. Сигнализирай за неуместен коментар