Сигнал от HelpBook: Съсед си постави чучур на терасата, водата се лее отгоре

Пернишкото с. Рударци често е заринато с боклуци, сигнализират в платформата

09.02.2021 | 21:00 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от HelpBook: Съсед си постави чучур на терасата, водата се лее отгоре

В платформата Helpbook.info получихме няколко клипа от район "Овча Купел“, на които се вижда как недобросъвестен съсед е поставил чучур на остъклената си тераса на покривното пространство на блока и водата се лее върху площадката пред блока, магазините и главите на минувачите.

Друг потребител изпрати сигнал за село Рударци, община Перник, по повод нередовното извозване на боклук. Въпреки стриктното плащане на данъци, селото често е заринато с отпадъци, които се разнасят от животните и вятъра.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Всеки си поставя климатиците където си иска и тормози съседите както си иска. Безобразно се толерират мутренските практики и създаването на съседски клики, чрез които се манипулира и контролира етажната собственост за целите на кликата, независимо дали са комерсиални или идеални например уронване на престиж ... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Ми то и готвенето по терасите е неприемливо и трябва да се забрани. Сигнализирай за неуместен коментар