Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване

"Борисов се хвали с автомобилите, днес няма спомен за обществената поръчка", заяви той

03.02.2021 | 18:00 Редактор: Искра Ангелова
Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване

Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като на 7 октомври 2018 г. от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от правителството му средства и доставените автомобили, а днес няма спомен за обществената поръчка, договорена от подчинената му администрация. Това заявиха от президентството, след като по-рано ГЕРБ поискаха държавният глава поискаха да се откаже от кандидатурата си за втори мандат заради обществената поръчка за джиповете на МВФ, за която ОЛАФ откри нарушение.

"Президентската институция отново призовава за пълно осветляване не само на този случай, но и за проверка на изразходваните милиарди левове през последните години, включително в случаите, когато обществени поръчки не се провеждат изобщо и преустановява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сценарий", допълниха в становището си.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ееех
преди 3 години
Борисов навярно изпада в амнезия или в деменция , не дай Боже! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 7
Христо
преди 3 години
Пръдзидента се прави на умряла лисица.Разследват екипа му за това че е променил правилата за конкурса за джипове а не за друго.Така че да даде повече светлина на обвинението на ОЛАФ.Защото излиза че се променят правилата за да спечели определена фирма и да се получат комисионниАз съм против да се връщат пари от целия народ. Сигнализирай за неуместен коментар