Хотелите с нови оферти за хоум офис: Каква е цената?

Редица места за настаняване вече примамват своите клиенти с пакети за офис в планината

04.01.2021 | 11:15 Редактор: Радостина Димитрова
Хотелите с нови оферти за хоум офис: Каква е цената?

Едноседмичен хоум офис в апартамент в хотел в Банско би ни струвал поне 350 лева на седмица. Това сочат последните оферти в мрежата от началото на годината, които обаче не включват храната.

На другия полюс е предложението за 1646 лв., или над две минимални заплати на седмица. То е е за луксозно студио с капацитет трима души - двама възрастни и дете. Офертата  включва още редица удобства като СПА център вътрешни БИО басейни с температура 33 градуса, в който има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол.

Чрез тях можем да съчетаем работата в изцяло оборудваните компютърни зони с възстановителни процедури. За малчуганите от 3 до 6 години се грижи професионален аниматор, а по-големите могат да се забавляват в центъра за игри в хотела. Гостите, закупили офис пакета, имат възможност да се възползват и от безплатен транспорт до ски пистите или лифта в града.

Редица места за настаняване вече примамват своите клиенти с пакети за офис в планината или безплатни антигенни тестове, показа справка на "Монитор" в платформите за онлайн резервация. Хотел в южните квартали на столицата предлага на своите клиенти пакетни нощувки с включен PCR, антигенен тест или такъв за антитела

Нощувката за двама души с добавка двe експресни PCR изследвания излиза 299 лв. Резултатът от тестa се получава спрямо натовареността на Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в конкретния ден - от 1 до 4 часа, а при взета проба през уикенда - до 8 часа или края на деня.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК