Ангелов: Жертвите приближават 8000, а в Габрово - концерт. Ще има санкции!

Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари", заяви здравният министър

31.12.2020 | 11:14 Редактор: Тодор Петров

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че няма да престанат опитите да бъде заобиколена заповедта за събиране на много хора за Нова година. 

Вчера в Габрово вече посрещнаха 2021 г. - с концерт в центъра на града и масово събиране на хора. Събитието бе организирано от местната управа, а специален гост бе известният изпълнител Миро.

"Концертът в центъра на Габрово много ни озадачи, ще бъде наложена санкция на организаторите. Не мога да намеря логиката в организирането на това мероприятие", обяви той.

"Имаше полемика с ресторантите в хотелите и обвинение, отправено към мен, по отношение на морала и на това, че трябва да направим нещо повече за изплащане на компенсации. Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари". Ще водим битка за живота на всеки един български гражданин, каквото и да ни коства това. Защото жертвите на Ковид-19 приближават 8000 души. Един лекар цял живот живее с хората, които е загубил", каза още министър Ангелов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Мутафчииски
преди 3 години
Мнооого си загрижен за хората бе ботокс, като падаха по земята на спорките от инфаркт и чакаха линейката умирайки по 30-40 минути, не беше на това мнение а? А сега като има пари от Европа си много загрижен ботокс с ботокса ти и хиалурон лъжлив. Сигнализирай за неуместен коментар