Сигнал от Helpbook: Откраднаха животните ми, заклаха ги, МВР прикрива

Авторът моли за проверка от Главна дирекция "Национална полиция"

23.12.2020 | 15:04 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от Helpbook: Откраднаха животните ми, заклаха ги, МВР прикрива

Сред получените сигнали в платформата на Helpbook.info се откроява казус, в който се твърди, че е извършено криминално деяние. Нашият потребител моли за проверка от Главна дирекция „Национална полиция“, тъй като уведомените местни органи по случая отказали съдействие.

В сигнала подробно е описано отнемане на животни - коне, овце и теле, и тяхното състояние след откриването им - част от тях били заколени. Според сигнала в обора на крадеца са открити 9 от общо 11 коня - предмет на престъпление, а от 28 овце били останали само 24 броя. Имало части от кожи и остатъци от овце, което потвърждавало, че животните се колят, за да се прикрие престъплението. Авторът на сигнала моли за проверка по случая, защото престъплението се прикривало от ОДМВР Враца, според него.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: БГНЕС


2
8 rate up comment rate down comment 1
Конекрадец
преди 3 години
Още от сега мога да ви кажа какъв ще е резултата от проверката - НЕ ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ. И прокуратурата ще го подтвърди. Сигнализирай за неуместен коментар
1
8 rate up comment rate down comment 0
ПЕНСИОНЕР
преди 3 години
СРЕЩУ нова година стават чудеса . Сигнализирай за неуместен коментар