След ремонт: Асфалтирана улица в София е без система за отводняване

Получихме сигнал в Helpbook за разбити улици след строителството на метрото

15.12.2020 | 16:49 Редактор: Анисия Иванова
След ремонт: Асфалтирана улица в София е без система за отводняване

В Helpbook.info получихме сигнали за състояние на улици в София след дъжд и некачествен ремонт. Първият сигнал е за ж.к. Красна поляна: "Пиша ви понеже съм разочарован от безумно извършен общински ремонт - асфалтиране на улица край бул. "Възкресение", на гърба на блок 132 А. На приложената снимка може да видите в какъв вид е посочената глуха улица след дъжда, който валя днес 13.12.2020 г. Учевидно никой не е помислил за системата за отводняване и учевидно ще е нужно асфалтиране отново още през следващата пролет. Моля за вашето съдействие относно санкционирането на фирмата изпълнител на асфалтирането и човека потвърдител на проекта.

В друг сигнал потребител алармира: "По време на временната организация на движението, свързана със строителството на третия лъч на метрото, настилките на улиците "Балканджи Йово" (в участъка от бул. "Цар Борис III" до ул. "Съвет на Европа" ) и "Съвет на Европа" бяха сериозно повредени от засиления трафик. Тези улици са важни за движението в квартала, тъй като са входящите точки за влизането в него. В момента на места паветата са силно пропаднали и образуват дълбоки ями".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всекиден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК