ЦКБ предлага кредитни карти Mastercard без лихва за първите 6 месеца

Промоцията включва извършване на всички видове транзакции

14.12.2020 | 12:54 Редактор: Искра Ангелова
ЦКБ предлага кредитни карти Mastercard без лихва за първите 6 месеца

Актуални гъвкави и изгодни решения очакват клиентите на Централна Кооперативна Банка. На 7 декември банката стартира специална кампания в рамките на която за всяка новоиздадена кредитна карта Mastercard важат специални промоционални условия - без годишна такса за първата година и без лихви през първите 6 месеца от активиране на картата.

Промоцията включва извършване на всички видове транзакции като онлайн плащания, покупки на стоки и услуги, теглене на пари в брой и парични преводи. Като допълнителен комплимент се осигуряват и други предимства за клиентите, които притежават кредитна карта Mastercard. Те могат да се възползват от различни изгодни отстъпки и Cash back при избрани търговци, както и от включена безплатна застраховка при пътуване в чужбина. 

Специалните условия важат за новите кредитни карти Mastercard, издадени до 28.02.2021 г. и активирани до 16.03.2021 г., а в допълнение от ЦКБ осигуряват и изгодни предложения след изтичането на промоционалния период до 45 дни гратисен период за всички транзакции с Mastercard Standard и до 60 дни за всички транзакции с Mastercard Gold.

Повече за специалната кампания на Централна Кооперативна Банка и условията на промоционалните предложения може да откриете на телефон *5050 или 02/ 92 66 500, във всеки клон на Централна Кооперативна Банка, както и на адрес: www.ccbank.bg. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години