СДС на 31 г.: Партията, която промени България

Дясното, което няма да се съглашава с БСП и нейните производни

07.12.2020 | 10:34 Редактор: Тодор Петров
СДС на 31 г.: Партията, която промени България

Днес Съюзът на демократичните сили става на 31 години. В човешкия живот това е младост и разцвет на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост, съобщават от пресцентъра на СДС.

Днес СДС навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и интересна история. От нейните страници можем да прочетем за възходи и неуспехи. За единство и разделение. За надежди и предателства. За смелост и слабост. За политически романтици и ловки прагматици.. Но никъде няма написана глава за отстъпление – от десните идеи, от ценностите на демокрацията, от стремежа да бъдем равноправни и достойни граждани на Европа, посочват от партията.

Днес СДС показа на всички, които я бяха отписали, че още я има. И това не е лозунг, а истина, подкрепена с факти. На европейските и местни избори партията постигна резултати, които поставиха трите сини букви в европейския парламент и в много български общини.

На 31 години СДС е и винаги ще бъде партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим. Тя е и винаги ще бъде истинското дясно, което няма да се съглашава с БСП и нейните производни, се казва още в съобщението.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
абе
преди 3 години
абе щяхме да питаме Иван Костов за Косио Самоквеца и Поли Пантев ама бог да ги прости и 2мата ...а и за Жоро Илиев . но не и него го няма вече ! Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 1
burhi28
преди 3 години
Хайде по-скромно! Щеше ли да влезе в ЕП господин Йорданов,ако ни беше в листата на ГЕРБ?! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
БГ СМЕШКИ
преди 3 години
партията която разори България ! като я продаде за жълти стинки .... Сигнализирай за неуместен коментар