Борисов за снимките от спалнята: Постановка като по учебник от КГБ

Премиерът даде интервю пред авторитетния германски вестник "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг"

29.11.2020 | 13:27 Редактор: Искра Ангелова
Борисов за снимките от спалнята: Постановка като по учебник от КГБ

Снимките от спалнята на Бойко Борисов са автентични. За първи път премиерът признава това в интервю пред авторитетния германски вестник "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". 

Борисов сравнява жената, която вероятно е направила снимките, със знаменитата холандка Мата Хари, работила за няколко разузнавателни служби. 

За пореден път атаката е определена като действие от учебник на КГБ. В интервюто премиерът посочва, че снимката, в която той е заснет как спи, и тези с нощното шкафче, са направени по различно време. 

Кадрите с пистолета, златното кюлче и парите Борисов определя като постановка. В откровеното интервю със специалиста по Балканите Михаел Мартенс, българският министър-председател определя себе си като успешен политик с провален личен живот. 

Акцент в разговора е поставен и на протестите. Като инициатор на нестихващото недоволство премиерът отново посочва бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Голям *** е Боко, ще разбираме за проваления му живот от чужди медии...срамота...тайно се надявах да не е вярна всичката излята помия но срещу фактите и боговете мълчат... Сигнализирай за неуместен коментар
1
8 rate up comment rate down comment 3
Хайде бе
преди 3 години
Аз също смятам, че снимките с шкафчето-пари и кюлчета е постановка и то по една проста причина. Борисов може да е семпъл, но в никакъв случай не е ***. Та кой нормален човек ще занесе в резиденция, където гъмжи от агенти, камери, недобро-желатели и каквито се сетиш още такива пари кеш и злато? Бих казал, че и най-прос-тият джепчия не би го направил. Затова смятам, че освен, че се направи опит да бъде омаскарен премиера на страната, ние всички вкупом бяхме подценени, като зрители и народ. Сигнализирай за неуместен коментар