"Умно село" представя "Случаят Джони” –  тази неделя от 19:30 ч. по Bulgaria ON AIR

От саморъчно сглобеното от него радио ще го поздрави с дълбокия си дрезгав глас Марлене Дитрих

27.11.2020 | 19:42 Редактор: Ралица Братанова

В новия епизод на поредицата ще видите как Джони Пенков интервюира... Джони Пенков. Най-известният инженер на Републиката: ст.н.с.к.т.н.инж. Джони Пенков, както шеговито се подписва във филмите си, е рожденик на 27 ноември, петък.

По този случай от саморъчно сглобеното от него радио ще го поздрави с дълбокия си дрезгав глас Марлене Дитрих. Самият  той ще бъде във фокуса на новия епизод на "Умно село“ - тази неделя, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

В същия филм ще видите как  доайенът на "триото Джони, Джеки и Чарли” взима интервю от себе си, спира въображаем влак, оставя се да го арестува Държавна сигурност, записва звуци на площад "Славейков” и разказва за добре облечените си роднини от фотографиите.

С обичайното си чувство за хумор във филма Джони разказва за София от неговото детство, за купоните от младостта, за киното, за приятелите. Проникновените му сентенции и станалите вече класика телефонни интервюта, откъси от хумористичните му появи в легендарните “Фокуси” и още изненади – не пропускайте на 29 ноември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК