Срещу мерките: Тайни нощни партита в София, влиза се с парола

Практиката била разпространена в “Драгалевци”, “Бояна” и “Владая”

20.11.2020 | 11:47 Редактор: Юлия Христова
Срещу мерките: Тайни нощни партита в София, влиза се с парола

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола. Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно.

По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.

Практиката била разпространена в “Драгалевци”, “Бояна” и “Владая”. Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове. Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции. Хитът са партитата с парола, пише "24 часа".

Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти. Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т. нар. суперспредъри.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 2
Карабас Барабас
преди 3 години
Нищо ново под слънцето! Така се организират и суингърски партита, където партньорите се "връткат" (разменят). Тарикатите не си водят жените, а наемат някоя добре изглеждаща проституткa или разведена колежка, която е навита да участва. Кондомите са задължителни, а вратите на стаите стоят отворени. Жените си избират тъпкач или се действа по правилото - всички кюлоти в една кошница... Осветлението се гас Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 3 години
Хората имат нужда да се забавляват, ама после.... Сигнализирай за неуместен коментар