Екшън пред централата на ВМРО, бомбички и вода по протестиращите майки

Протестиращите отидоха пред прозорците на партията

17.11.2020 | 07:12 Редактор: Тодор Петров

Напрежение пред централата на ВМРО с бомбички, димки и вода в 131-я ден на недоволство. Протестиращите отидоха пред прозорците на партията, част от управляващата коалиция, на ул. "Пиротска" и на метри от традиционното място за протест пред президентството. 

Във Facebook страницата си протестиращите майки от "Системата ни убива" твърдят, че са замеряни с бомбички от хора, които са се намирали в сградата, както и че срещу тях е използван противопожарният кран, за да ги заливат с вода. 

Забелязали и засилено присъствие на младежи с отличителни знаци на ВМРО, от които очаквали провокации. Протестиращите категорично заявяват, че не толерират агресията, още повече, че сред тях е имало и 3-годишни деца. 

След стълкновението между протестиращи и представители на ВМРО, входната врата на централата на партията е счупена. За случилото се демонстрантите ще подадат и официален сигнал до МВР.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
Системата им дава пр
преди 3 години
Тези майки протестираха за какво ли не...приеха това което искаха, започнаха пък да искат оставки, палаткови лагери да правят с черни знамена като на ислямска държава... Сега пък тръгнали и пред централа на партия да протестират ВМРО... При условие, че не е регламентиран протестът защо се провежда, имат ли право и защо не се прилага законът ? Явно много пари се дават на елементите у нас да разклатят властта и да вкарат югокомунистическата доктрина в ЕС ... ВЕТО докато не направят история с факти Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 2
Росица
преди 3 години
ВМРО се оказаха поредната шайка бандитиВреме е партиите да минат на собствена издръжка и държавната субсидия да бъде спряна, това са неправомерно похарчени народни пари! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
John
преди 3 години