Жилищата в София и страната поскъпват въпреки COVID-19

Финанси за по-богати старини

08.11.2020 | 12:00 Редактор: Таня Харизанова

Ако има актив, чиято цена интересува голяма част от българите, то това са жилищата. И това е съвсем нормално с оглед на факта, че огромна част от населението живее в собствен имот, чиято стойност би искал да знае дали пада или се покачва. Ето защо екипът на предаването се срещна с изпълнителния директор на една от големите агенции за имоти у нас, а разговорът ще ви даде точната моментна картина за пазара на имоти.

Въпреки кризата, пазарът на жилищни имоти в София и страната изглежда остава сравнително незасегнат. Наблюдава се една стабилност, както по отношение на цените, така и по отношение на обема сключени сделки от началото на годината. Това са думи на Люба Атанасова, изпълнителен директор на “Имотека“, пред камерата на предаването „Money. bg” .

Оставили сме място и за една друга важна тема, свързана с личното богатство, а именно – ще си говорим за финансовите продукти, които могат да осигурят по-богати старини. В предаването „Money. bg” обръщаме голямо внимание на темата за пенсиониране. И това не е никак случайно. Една от целите на медията ни винаги е била да помогнем на вас, нашите зрители и читатели, да откриете собствен път към по-добро финансово състояние, включително и за пенсионирането си. В студиото е финансовият експерт доц. Станислав Димитров, от когото ще получите ценни съвети за по-богато финансово бъдеще. Станислав Димитров е ръководител катедра "Финанси" във ВУЗФ и изпълнителен директор на животозастрахователна компания "Съгласие". Гледайте, ще научите важни неща за спокойните старини.

Всичко това и още – гледайте в предаването „Money. Bg” на 7 ноември от 16.30 часа по Bulgaria on air!


3
4 rate up comment rate down comment 0
Obama
преди 3 години
Не знам дали има някой нормален, който да вярва на такива статии. Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 1
123456
преди 3 години
Не мога да повярвам, дали сте възможност за коментари Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 0
Авс
преди 3 години
Чиста спекула, подклаждана от банките. Има огромна разлика между покупна и продажна цена . Един кв. метър достига максимум 400 евро, останалото е спекула. Сигнализирай за неуместен коментар