От HelpBook: Незаконно заведение запазва паркоместа през блока ни

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

02.11.2020 | 23:07 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Незаконно заведение запазва паркоместа през блока ни

Ще ви запознаем със сигнал от платформата на HelpBook.info, за който се надяваме, че институциите ще вземат мерки.

Наш потребител за пореден път се оплаква от своеволие в жилищен блок, на чийто партер е направено заведение. Тази постройка е причина за воденето на ежедневен и непрестанен конфликт, тъй като паркоместата пред блока биват ежедневно "запазвани" с всякакъв вид покъщнина, изкарана на улицата - бар столове, маси, каси, колчета и фалшиви табелки за служебен абонамент.

Според автора на сигнала е завзет и малкото останал тротоар пред заведението с абсолютно незаконно сложени маси за сядане пред незаконната постройка. След дългогодишни сигнали до най-различни институции в крайна сметка се разбрало, че въпросната конструкция няма нито един документ, който да разрешава изграждането ѝ, но за сметка на това има наличните документи за функционирането си, което е пълен абсурд. След множество жалби до най-различни институции в крайна сметка се доказало, че въпросната конструкция е напълно незаконна и има предписание за събаряне, но това до този момент не се е случило.

Въпросът към институциите е докога ще се проточва това, тъй като търпението на живущите отдавна е изчерпано.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК