Славчо Пеев: Публиката вече е друга

Атмосферата в театъра е особена

18.10.2020 | 16:00 Редактор: Таня Харизанова

Публиката вече е друга, много са притеснени хората. Замислени...Преди няколко дена бях на премиера, в публиката един човек се опита да се засмее и изгасна. До края никой не се смя. Това разказа в предаването „Опорни хора“ актьорът Славчо Пеев.

Това през стол в театъра е страшно, защото има празнини. Хората седят с маски – и това е притеснително, неестествено е. От хората, с които аз контактувам, не се притеснявам, защото знам, че ако нещо стане, човекът ще вземе мерки.

Атмосферата в театъра е особена, каза Славчо Пеев. На първи ноември е премиерата на новата постановка - музикално кабаре. В него имам монолог – „Къде сме сега, какво правим, защо не се усмихваме, всичко ще бъде наред, ще видите?“

Мислих, че с края на лятото вирусът ще отмине. Но, това е човек...Ако беше от природата, щеше да има начало, пик и да си тръгне. Мисля, че вирусът е пуснат нарочно. Черноглед съм и мисля, че е направен от хора. Защото това е от Китай – до САЩ. Всичко...

Какво става на политическата сцена? Два месеца лежахме затворени заради коронавируса и след това излязоха на протести. На улицата са млади хора, които наистина искат промяна. Но има други, които са с нечисти помисли и са зад тях. Има кукловоди, които използват недоволството на младите хора, категоричен е актьорът Славчо Пеев.

Цялото интервю гледайте във видеото!