Млада жена се бори с последствията от тумор в мозъка

Приятелите ѝ организарт поредното благотворително събитие в нейна подкрепа

14.10.2020 | 21:24 Редактор: Калина Донкова

Благотворително събитие цели да събере средства за млада жена, която се бори с последствията от тумор в мозъка, причинен от генетично заболяване.

Състоянието на Юлика е диагностицирано преди повече от 5 години. След операция за обезкървяване на тумора обаче тя остава парализирана от врата надолу.

Оттогава до днес животът на Юлика е ежедневна битка. Тя се нуждае от значителна сума средства, за да може да продължи работата си с рехабилитаторите.

През последните години приятелите на пострадалата създават инициативата "Хартиено ято за Юлика" и редовно организират благотворителни събития в нейна подкрепа, на които набират средства, за да може рехабилитацията и борбата на Юлика да продължат.

Тази събота от 16 часа в София предстои поредният такъв базар, наречен "Съботно ято". Той ще се проведе в столично заведение.

Базарът има и създадено събитие в социалните мрежи.

Историята на Юлика събира десетки творци, музиканти и кулинари с една единствена цел – да помогнат на младата жена да се справи с ежедневните си разходи.

Как можем да дарим за каузата и от какво има нужда Юлика? Разговор по темата с Анджела Иванова от "Хартиено ято за Юлика в предаването ‘‘Директно‘‘  по Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК