Откриха останки от женско тяло в Радомирско

Самоличността на жертвата тепърва ще се установява

12.10.2020 | 15:36 Редактор: Георги Камарашев

Откриха останки от разчленено женско тяло. Зловещата находка е намерена от полицията в радомирското село Николаево. Работи се по версията, че тялото е на изчезнала преди 9 месеца жена.

Тялото е открито в труднодостъпна местност на 3 октомври. 

"В землището на село Николаево, община Радомир, са открити череп, за който е установено, че произхожда от жена, челюст, и в близост до тях куфар с коси. Открити са на повърхността на земята. Може да се предполага, че се касае за умъртвяване на лице, тъй като от началото на годината се издирва лице изчезнало от женски пол", заяви Албена Стоилова от Окръжна прокуратура – Перник. 

Една от версиите е, че тялото е на 30-годишната Антония Венциславова - обявена за издирване от майка си в средата на януари. Антония е живяла с приятеля си Любомир в Радомир. Двамата били заедно от 5 години, но имали проблеми.

Дни след изчезването на Антония Любомир заминава за Италия, да работи. Планувал пътуването отдавна. Антония искала да тръгне с него, но там нямало работа за нея и решила да остане. А откакто е в чужбина, майката на издирваната жена не може да се свърже с приятеля на дъщеря си.

Пред нашия екип бащата на Любомир също заяви, че не знае нищо за изчезването на Антония.

Ако се докаже, че откритото тяло е на Антония, ще бъде образувано досъдебно производство за убийство. Към момента разследващите все още работят по версията, че жената е била отвлечена. 

Вижте повече в репортажа на Христиана Стефанова. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ехеее, януари е изчезнала... Сигнализирай за неуместен коментар