Новите технологии и трансформацията на работните процеси – в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow

Събитието ще се проведе на 14 октомври, от 14:15 часа, на живо в сайта на Investor.bg

12.10.2020 | 10:55 Редактор: Искра Ангелова
Новите технологии и трансформацията на работните процеси – в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow

Как технологичните иновации променят работния процес и какво е бъдещето му? Отговорите ще даде третото от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow. Дискусията може да проследите на 14 октомври, от 14:15 часа, нa живо на Investor.bg.

След като предишните две онлайн издания на Tech of Tomorrow анализираха влиянието на технологиите върху бизнеса и здравеопазването, третото студио на Tech of Tomorrow ще се фокусира върху иновациите и бъдещето на работните процеси. Експерти от водещи компании от България и Европа ще коментират промените на пазара на труда, които технологиите налагат и как може да се оптимизира дистанционната работа, към която за известно време премина голяма част от света.

Любомила Йорданова, основател и главен изпълнителен директор на PlanA.Earth, и Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Allterco Robotics, ще говорят за устойчивото развитие като предпоставка за растящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов мениджър в Coursera, ще постави акцент върху образователните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, директор "Услуги за модерно работно място и приложения" в Telelink Business Services. 

Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде  Саша Безуханова, старши изпълнителен директор, ангелски инвеститор, филантроп и основател на MOVE.BG.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, "Мениджър", Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Ангелски инвеститор?!?! Това пък какво трябва да значи? Сигнализирай за неуместен коментар