Защо се слагат скоби на коли на аварийни пред забавачки в София?

Това се случва всеки ден в район "Сердика“, твърди родител в Helpbook

10.10.2020 | 09:15 Редактор: Анисия Иванова
Защо се слагат скоби на коли на аварийни пред забавачки в София?

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха сигнал, в който авторът твърди, че общински служители редовно слагат скоби на коли, спрели за минути през детска градина, когато се прибират децата. Сигналът е за район "Сердика" в София.

"На 06.10.2020г. в 17.20 ч. бях спряла автомобила си на ул. "Струга" и ул. "Странджа" на аварийни светлини за 3 мин., за да взема децата си от градина, която се намира на улицата, която в момента е в ремонт. Когато се върнах при автомобила след 3 мин., служителите от градска мобилност тръгват да ми слагат скоба. Попитах любезно защо, като и директорката на градината е подала молба до Общината, в която е отразено в диапазон от 17ч. до 18ч. се взимат децата от родителите да не се поставят скоби на спрелите автомобили на аварийни светлини пред детската градина. Служителите на градска мобилност бяха поставили скоба на съседната кола на майка с три деца и се отнасяха ужасно грозно с мен и майката, когато ги попитахме защо се случва това всеки ден. Аз лично съм потърпевша 2 пъти на същото място. Моля за Вашето съдействие това да не се случва в часовете 17-18 ч., когато се взимат децата".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
К.С.
преди 3 месеца
Като гладни вълци са ! В Пловдив за една седмица два пъти паяк ми дига колата. Сигнализирай за неуместен коментар