Гешев откри учебната година в Академията на МВР

Главният прокурор подчерта добрата подготовка на курсантите

01.10.2020 | 12:52 Редактор: Виктория Гетова
Гешев откри учебната година в Академията на МВР

Главният прокурор Иван Гешев участва в Тържественото откриване на новата учебна година на Академията на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на висшето учебно заведение, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата.

"За да има резултати от работата, които гражданите очакват от органите на правоохранителната система, независимо дали те са от изпълнителната или съдебната власт, трябва да има колегиалност, уважение и взаимодействие", посочи в приветствието си към академичния състав и курсантите Гешев.

Той припомни, че е възпитаник на Академията на МВР и подчерта, че освен добро образование, тя предоставя възможности за "създаването на приятелства, които остават за цял живот" и "изграждането на чувство за общност".

Гости на тържествената церемония бяха още министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, главният секретар на МВР Ивайло Иванов и ръководни кадри на вътрешното министерство.

Снимка: Пресцентър на ПРБ

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

2
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 11 месеца
Много успехи им желая на бъдещите ушеви Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
popa
преди 11 месеца
Център за обучение на *** и убийци с висше образование. Като го погледне човек него и разбира що за "висша" академия е! Сигнализирай за неуместен коментар