ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми

Събитието ще се проведе на 16 септември, а достъпът е безплатен

14.09.2020 | 10:30 Редактор: Ивет Арабова
ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-реномираните бизнес университети в страната, ще представи онлайн най-новите си и успешни бакалавърски и магистърски програми за учебната 2020/2021 година. От първа ръка бизнес партньорите и водещите преподаватели на висшето училище ще разкажат на кандидат-студентите какви дисциплини се изучават в различните специалности, както и какъв е потенциалът за професионална реализация в различни бизнес сфери при отделните програми.

Онлайн представянето на бакалавърските програми ще се проведе на 16 септември от 11 часа, а на магистърските програми – от 15 часа. Достъпът до онлайн събитието е напълно безплатен, а всеки който иска да се включи, трябва да се регистрира предварително до 15 септември на е-мейл marketing@vuzf.bg, за да получи персонален линк за достъп. На същия имейл участниците могат да зададат и предварително въпросите си, на които преподавателите ще отговорят по време на събитието.

Дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, ERP платформи и блокчейн иновации, фасилити мениджмънт, новите (дигитални) медии и кино, управлението на човешките ресурси и лидерството, промените във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите имоти, продажбите, одита, счетоводството, приложната бизнес психология и комуникациите, са само част от програмите, които ще бъдат представени.

Всички програми на бизнес университета са акредитирани и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е международно призната. 

Постоянен фокус в обучението, което предлага ВУЗФ, са новите тенденции в бизнес иновациите и дигиталните технологии, както и IT анализът и стратегиите, предприемачеството, международният бизнес, финансите и мениджмънта, уменията на новите лидери на бъдещето. Ноу-хау на университета са съвместните програми, разработени в партньорство с бизнеса и преподавателите, които съчетават успешно своята академична и бизнес кариера във водещи български компании.

Как биха изглеждали професиите на бъдещето, как можем да се подготвим за предизвикателствата пред нас – на тези и още въпроси ще отговорят експертите от преподавателския екип в университета, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател. По време на онлайн събитията ще бъдат представени и програмите с преподаване на английски език, които ВУЗФ стартира от началото на новата учебна година.

Повече информация за университета и всички програми можете да откриете на https://vuzf.bg/.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК