Иво Мирчев: Не ни дадоха да обиколим НС, очаквам провокации

"Очевидно властта много се страхува", заяви членът на "Да, България" 

10.09.2020 | 08:35 Редактор: Тодор Петров

Иво Мирчев от "Да, България" заяви, че очаква на днешното Велико народно въстание да се съберат много хора, чиито искания да бъдат ясни и категорични. Той обаче очаква и провокации.

"Искаме мирен протест и никакви провокации към полицията. Желанието ни беше да обиколим цялото Народно събрание, но полицията не ни позволява, въпреки че сме го заявили като мирен протест. Очевидно властта много се страхува. Очакваме провокации, както и предния път. Това не са хора, които са част от протестиращите", коментира Мирчев за Bulgaria ON AIR.

Той посочи още, че от "Демократична България" и "Да, България" са призовали своите симпатизанти да подкрепят протеста, а за политика може да се говори след постигане на целите. 

"Няма делене, всички призовават хората да протестират. Всички трябва да бъдат на площада, без значение от партийния им цвят", каза Мирчев в ефира на "България сутрин".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Жалко че не са ти дали да обиколиш НС ,можеше да отслабнеш малко Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Никой не се страхува, а събрани на едно място хора, сред които и провокатори, освен да създадат проблеми друго няма да стане. С вандализъм не се постига нищо добро. Сигнализирай за неуместен коментар