Караянчева: Радев опитва да участва в метежите, превръща се в разединител

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заговори за време разделно

07.09.2020 | 17:56 Редактор: Ралица Братанова

След политическия сблъсък в Пловдив при честването на Съединението, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обяви, че президентът Румен Радев се опитва да участва в метежите и от обединител се превръща в разединител. Това, което се случва в момента с подкрепата на президента, не е добре за България, заяви тя в Димово. 

"Президентът Румен Радев се опитва да участва в метежите и от обединител се превръща в разединител", заяви Караянчева.

Тя призова да не застават български граждани срещу български граждани. А ако някой иска да влезе във властта, да се яви на избори. 

Екоминистърът сравни ситуацията в страната с язовирите в България - динамична и бързо променяща се, а лидерът на НФСБ заговори за време разделно.

"Днес е време разделно, макар че е рано да се определи доколко е разделно. Но вярвам, че този етап - на стихийни протести, на немотивирани искания, ще отмине, за съжаление - не с положителна оценка", каза Валери Симеонов.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
Пенков
преди 3 години
Караянчева,положението в което се озова преди време,етикета който ти лепна Борисов сравнявайки те с проста ...,те прави незначителна във всичките ти действия.Спри да споменаваш президента Р.Радев. Вие сте две различни епохи.Той е истински родолюбец,а ти си едно ехо на началникът си и толкова. Сигнализирай за неуместен коментар