Трифонов отстрани координаторката във Видин след кафето ѝ с Борисов

През годините тя е критикувала управлението

01.09.2020 | 14:20 Редактор: Искра Ангелова

Едно кафе с премиера Борисов разбуни духовете в партията на Слави Трифонов.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов се похвали в социалните мрежи с кадър в кафене във Видин. На масата до него е Росица Кирова, която преди 5 години се кандидатира за кмет на града, но в крайна сметка стана общинска съветничка.

Премиерът обаче отрече възможна коалиция между ГЕРБ и партията на бившия шоумен.  "Точно обратното. Росица Кирова от много години се познаваме. Тя водеше протестите тук. Тя е жена, която може да казва благодаря", каза Бойко Борисов.

"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава", написа самият Слави Трифонов във Facebook.

Кирова от години ръководи гражданското сдружение "Единни за Видин". Тя е и инициатор на протести за пътя, който днес инспектира министър-председателя. 

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
georgievbor
преди 3 години
Правилно. Всички опити на Борисов за влияние върху партията трябва да се пресичат още в зародиш. Иначе за справка можеш да погледнеш резултатите от такива контакти патриотите, АТАКА, ДЕСНИТЕ ПАРТИИ, ОПИТИТЕ ДА ОПИТОМИ БСП и т.н. Дамата е симпатична, но това е голяма грешка и деиствията на Слави са верни и точни. Иначе се очвртава коалиция на ГЕРБ със Слави. Това е не допустимо! Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Поредните глупости. Не трябва ли да се гледат определени качества и умения? Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 0
Ттт
преди 3 години
Че той Славчо трябва да се самоотстрани тогава, забрави май че бяха дружки с ББ Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
GEOKYRYTS@ABV.BG
преди 3 години
Щом едно кафе решава бъдещето на един млад човек,как ли ще реагират когато разберат,че тези координатори не са наясно с избора на кадри по места.Интересно кои ли ще са например в Белене? Сигнализирай за неуместен коментар