Граждани алармират за проблеми в "Цветен квартал" във Варна

Платформата HelpBook дава възможност да изпратите сигнал и до институциите

03.08.2020 | 23:13 Редактор: Анисия Иванова
Граждани алармират за проблеми в

В платформата на Helpbook.info получихме оплакване от състоянието на "Цветен квартал“ във Варна. Според нашия потребител улица в района напоследък е станала трудна за живеене и придвижване на хора и автомобили, тъй като е твърде тясна за разминаване на две коли, а трафикът през нея в последните години е станал огромен.

"Не спира и строителството на нови кооперации на мястото на малки стари къщи. Предлагам да се помисли за облекчаване поне на хората и трафика и да се направи улицата еднопосочна“, пише авторът на сигнала.

В същия квартал има обособен от общината безплатен паркинг. Асфалт липсва, но все пак върши работа, според нашия потребител. Проблемът е, че недобросъвестни шофьори паркират на входа и изхода му и мястото не може да се използва от други.

"Може ли да се направи някакво регулиране на тази площ, за да може да се използва от всички живущи наоколо?“, се пита в молбата за съдействие.

Ако видите нередност, проблем, подайте сигнал в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК