Продължава блокадата на Орлов мост, мъже опитали да запалят палатка

Полицейските служители са се намесили веднага

01.08.2020 | 11:00 Редактор: Ралица Братанова

Кръстовището на Орлов мост остава блокирано за четвърти ден, а опитите за преговори с протестиращите не дават резултат. Дори дъждът не можа да изгони протестиращите от палатките им. 

Сред протестиращите има и млади семейства. Въпреки че работят намират начин да изразят гражданската си позиция. 

Поредната нощ в палатковия лагер не мина без напрежение. Двама мъже са опитали да запалят една от шатрите на протестиращите.

До инциденти не се е стигнало. Полицейските служители са се намесили веднага. От опита за палеж са останали само следите.

Заради ръст на заразени служители на реда с една трета ще бъде намален броят на полицаите, които охраняват протестите в столицата. В последната седмица са регистрирани по пет-шест случая на ден сред тях. 

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ние му верваме
преди 3 години
33-годишен мъж е бил отведен от полицията през изминалата нощ, след като е подпалил шатра в района на Орлов мост. Пред полицаите мъжът разказал, че действията му НЕ са били умишлени, а става въпрос за невнимание от негова страна. *** сериозно ли бе? И какво е търсил тоя посред нощ на това място?Провокатор. Какво да се учудваме-предателството и подгъзничеството е в кръвта на голяма част от матряла. Още по времето на Априлското въстание, предателите са били повече от въстаниците. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
велика тайна
преди 3 години
Всички разбраха кой е залял с вода артистката с бастуна - Петър Кърджилов. Как се казва тази Гражданка от село, дето според нейните думи са я изпратили в София нейните съселяни, за да разбере какво става и да ги осведоми. ТАЙНА! Някой няма ли да ни я освети. И ГЕРБ не знаели как се казва, но направиха изявление, че не е техен член. Велика тайна.Една провокаторка на възраст към 65, за няколко десетачки направи шоуто, за което беше пратена, взеха й интервю, ама пак неизвестна. Сигнализирай за неуместен коментар