"Форум бременност и детско здраве“ днес - в 16:30 часа на живо на Puls.bg 

Всички регистрирани ще участват в томбола за специална награда

11.07.2020 | 10:43 Редактор: Ивет Арабова

Днес ще се проведе четвъртото онлайн издание на "Форум бременност и детско здраве“, което може да гледате на живо, от 16:30 часа в сайта на Puls.bg. 

Сред акцентите в новото онлайн издание ще бъде развитието и възпитанието на бебето по време на бременността. Ембриологът д-р Мариела Даскалова ще разясни всички етапи на развитие, през които преминава плодът по време на бременността. Психологът доц. Диана Димитрова ще обясни дали е възможно възпитанието на бебето да започне преди неговото раждане. Кои са най-честите митове, свързани с раждането, темата ще коментира акушер-гинекологът д-р Георги Амалиев от УСБАЛАГ "Селена". За информираните решения по време на бременността и раждането ще говори адвокатът по медицинско право Мария Шаркова. Съвети за правилната грижа за детските зъби ще даде д-р Павлина Чурлинов от Medical Dent. Как могат да бъдат избегнати стомашно-чревните инфекции при децата през лятото и кога родителите да потърсят лекарска помощ ще отговори педиатърът д-р Теа Александрова . 

По традиция "Форум бременност и детско здраве“ срещна аудиторията с популярни личности, за да разкрие какви родителите са. Този път тайната на хармоничното семейство ще разкрият Дичо и половинката му Карина, които преди седмици станаха родители за втори път. 

Водещ ще бъде главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, а в  края на четвъртото издание на "Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе томбола с награди, в която ще участват всички регистрирани на сайта на събитието - https://events.puls.bg/sofia/. Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг "Градина“. 

Онлайн изданията на "Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка "Селена Целс“ и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и "Къмпинг Градина“

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; "Новите родители“, "Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, "Жената днес“. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК