Данаил Кирилов иронизира десанта на Христо Иванов в "Росенец"

СпонджБоб Квадратните гащи ударил едно танго на камъните с охраната - вдъхновяващо, написа министърът

09.07.2020 | 09:40 Редактор: Тодор Петров
Данаил Кирилов иронизира десанта на Христо Иванов в

Правосъдният министър Данаил Кирилов се подигра във Facebook с лидера на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов. 

Кирилов коментира по нестандартен начин проверката на Иванов и общинския съветник от Бургас Димитър Найденов на плаж близо до парк "Росенец". Припомняме, че двамата влязоха в конфликт с охранители близо до почивния комплекс, свързван с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Вчера президентът Румен Радев потвърди, че охранителите са на служба НСО, а в ход е служебна проверка.

Публикуваме без редакторска намеса поста на министър Данаил Кирилов във Facebook:

СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му дала усещането на конкистадор, заевоевател, утвърдител на собствеността ... и всякакъв там борец. Ама нямал акт за собственост, в случая Акт за публична държавна собственост. Нищо, развявал там каквото може, даже документ, че завладения имот е общинска собственост.

Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната - напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната - и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително.

Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна - нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.

Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе.

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

3
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 1 месец
Абе, комиците не бяха ли в петък? Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Нина Колева
преди 1 месец
То,по-ниска от теб е само тревата,бе Ръб.... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 1 месец
Дани ли? Той е там,да положи подписа си,когато трябва да оправдаем наш,верен,доказал се човек. Гумен печат,който се съхранява в друго чекмедже! Сигнализирай за неуместен коментар