Бизнес рестарт на компаниите от Ковид-19 - в онлайн дискусията на Investor.bg

Събитието започва в 14:15 часа и ще се излъчва на живо в сайта и в социалните мрежи

06.07.2020 | 10:03 Редактор: Александра Иванова
Бизнес рестарт на компаниите от Ковид-19 - в онлайн дискусията на Investor.bg

"Бизнес рестарт по време на пандемия" е темата на третата онлайн дискусия на Investor.bg, която ще се проведе днес от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на https://www.investor.bg/live/ и в социалните мрежи на медията.

Това е третото онлайн студио, което водещият икономически сайт Investor.bg организира. Този път акцентът ще бъде поставен върху възстановяване на компаниите в условия на пандемия. В рамките на онлайн събитието експерти ще обсъдят краткосрочните и дългосрочните мерки, които ще помогнат бизнесът да функционира успешно по време на кризата и да бъде конкурентноспособен след края на пандемията. Във фокуса на дискусията ще бъдат и промените, които бизнесът трябва да направи, за да привлече чужди инвестиции и мястото на България при формирането на новите вериги на доставки.

Участие в "Бизнес рестарт по време на пандемия" ще вземат Диана Николаева, съдружник и лидер на отдел "Консултантски услуги по сделки" за ЕУ България, Северна Македония, Албания и Косово; Стефан Гугушев, управляващ партньор и основател на Адвокатско дружество "Гугушев и партньори"; Виктор Билянски, съосновател и главен технически директор на ScaleFocus и Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и Председател на УС на УниКредит Булбанк.

В рамките на третото онлайн студио на Investor.bg те ще коментират дали успяха да привлекат нови клиенти по време на извънредното положение и имат ли план за реорганизация на дейността при нова криза. Участниците ще обсъдят и антикризисни мерки с грантове или безвъзмездно финансиране, от които могат да се възползват компаниите по време на пандемията. 

Водещ и модератор на онлайн дискусията ще бъде главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria Таня Кръстева. Третото студио от онлайн поредицата на Investor.bg се организира с подкрепата на: EY Bulgaria, ScaleFocus, Адвокатско дружество "Гугушев и партньори" и УниКредит Булбанк. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУK